Hier vindt u al onze diensten, naast het opvangen, herplaatsen en ons pension. We helpen u graag met de volgende zaken:

  • Koppelen: Als u een dier bij ons adopteert, staan we klaar om te helpen bij het koppelen aan uw konijn. Dit kan op twee manieren gebeuren. Eerst is er de speeddate, waarbij we uw dier voor een korte tijd (+/- 30 minuten) samenzetten met een van onze opvangdieren om te zien hoe ze met elkaar omgaan. Als alles goed lijkt te gaan, mag uw geadopteerde dier mee naar huis, waar u de interactie verder kunt observeren. De tweede optie is een koppelvakantie, waarbij uw dier gemiddeld een weekje bij ons logeert. In alle rust zorgen wij ervoor dat uw dier wordt gekoppeld aan een van onze opvangdieren. Dit is minder stressvol en biedt meer zekerheid dat u een stabiel koppeltje krijgt!  Ook helpen we graag methet koppelen van uw eigen konijnen, dus neem zeker even contact op.
  • Nagels knippen: Wij knippen met zorg de nagels van uw huisdier. We doen ons best om dit op een rustige manier te doen om stress te voorkomen.
  • Vachtverzorging: We staan klaar om u te helpen bij het onderhouden van de vacht van uw dier, vooral langharige dieren hebben regelmatig een knipbeurt nodig. We begrijpen dat dit zowel voor de verzorger als het dier spannend kan zijn, en we willen graag helpen om deze zorg weg te nemen.
  • Vaccinatie: We verzorgen graag de vaccinatie van uw konijntje. Dit gebeurt door onze dierenarts, en u ontvangt een vaccinatieboekje. Tijdens het consult wordt het konijn ook grondig gecontroleerd.
  • Castratie: We nemen ook graag de zorg voor de castratie van uw konijn of cavia op ons. Dit gebeurt bij een betrouwbare dierenarts. Uw dier is in goede handen!

Tarieven

DienstTarief per dier
Koppelvakantie€25
Speeddate€10
Nagels knippen€5
Vachtverzorging€5
Vaccinatie (konijn)€40
Castratie (konijn/cavia)€80
×

 

Hallo,

Stel gerust je vraag, we helpen je graag!

×