Bij Beestenboel Lian nemen we graag de zorg voor je huisdier over tijdens je vakantie. Het welzijn van de dieren staat voorop, en daarom zorgen we voor ruime hokken waarin ze volop kunnen bewegen en plezier hebben. We hebben ruime rennen beschikbaar waarin je konijnen kunnen rennen en spelen. Voor cavia’s hebben we ruime verblijven en eventueel leuke rennen. Ook hebben we verschillende verplaatsbare buitenrennen waar jouw huisdieren heerlijk kunnen spelen en grazen. Daarnaast hebben we terrariums en kooien voor hamsters, muizen, gerbils en andere kleine diertjes. Kortom, alle huisdieren zijn welkom!

We luisteren graag naar jouw wensen en proberen het ritme van jou en je huisdier zo goed mogelijk te volgen. Als er problemen zijn, staan we klaar om te helpen. We houden de gezondheid van de dieren nauwlettend in de gaten en grijpen in als dat nodig is. Tijdens het verblijf is het ook mogelijk om vaccinaties, castraties of het koppelen van dieren te regelen. De castraties en vaccinaties gebeuren uiteraard bij een dierenarts. Als je huisdier gewend is aan groenvoer, kunnen we dat ook verzorgen.

Wil je een plekje reserveren voor je vakantieperiode? Dat kan eenvoudig via het onderstaande formulier. Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen. We staan voor je klaar!

Bedankt voor het vertrouwen in Beestenboel Lian en we kijken er naar uit om jouw huisdier te verwelkomen!

Tarieven

Tarieven zijn per dier, per dag.

DiersoortVerblijf opvangEigen verblijf
Konijn€5€4
Cavia€4,50€3,50
Kleine knaagdieren€4€3

Diensten

DienstTarief per dier
Nagels knippen€5
Vachtverzorging€5
Koppelen€25
Vaccinatie (konijn)€40
Castratie (konijn/cavia)€80
×

 

Hallo,

Stel gerust je vraag, we helpen je graag!

×