Bent u op zoek naar een nieuw maatje voor uzelf en/of uw huisdier? Dan bent u hier aan het juiste adres!

Zodra onze opvangdieren de quarantaineperiode hebben afgerond en volledig gezond zijn, mogen ze op zoek naar een nieuw thuis. Wij plaatsen konijnen en cavia’s alleen in koppels of groepen, omdat het groepsdieren zijn en niet alleen moeten worden gehouden. Hamsters daarentegen zijn solitaire dieren en worden individueel gehuisvest. Voor al onze dieren volgen we de regels van www.licg.nl.

Hieronder vindt u informatie over onze verschillende diersoorten. De beschikbare dieren staan onder de bijbehorende kopjes vermeld. Als u interesse heeft in een bepaald dier, kunt u contact met ons opnemen. We horen graag hoe het dier gehuisvest zal worden. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om langs te komen en ter plaatse de beschikbare dieren te bekijken.

Als u al een konijn of cavia heeft en op zoek bent naar een nieuw vriendje, staan we klaar om u te helpen. Tijdens uw afspraak brengt u uw huisdier mee. We kunnen het koppelen op verschillende manieren: via een speeddate, waarbij ze elkaar even ontmoeten in een ren bij ons en dan thuis verder wennen, of door middel van een koppelvakantie, waarbij uw dier tot maximaal 7 dagen bij ons in de opvang verblijft en wij ze dan rustig aan elkaar koppelen. 

Meer informatie over het koppelen en overige diensten vind u hier.

 

 

 

 

DiersoortTarieven
Konijn voedster€55
Konijn castraat€110
Konijnenkoppel Catraat+Voedster€150
Cavia beer/zeug€30
Cavia castraat€100
Kleine knaagdieren€18

Naar welk diersoort ben je opzoek?

Konijnen
Cavia's
Hamsters
Overige knaagdieren
×

 

Hallo,

Stel gerust je vraag, we helpen je graag!

×