Wat doen wij?

Beestenboel Lian biedt een service aan mensen die niet langer voor hun dier kunnen zorgen, om welke reden dan ook. Als het niet meer lukt, staan wij voor u klaar. We nemen uw dier onder onze hoede, geven ze de benodigde vaccinaties en castreren indien nodig. Alles wat ze nodig hebben, krijgen ze van ons. Vervolgens helpen we hen bij het vinden van een warm nieuw thuis, met een lief soortgenootje. We zorgen ervoor dat elk dier weer een perfecte plek vindt!

We selecteren zorgvuldig nieuwe eigenaren en zorgen ervoor dat ze de juiste plek bieden voor hun nieuwe huisdier. We delen ook waardevol advies met hen, zodat ze de best mogelijke zorg kunnen bieden aan het dier. Ons doel is ervoor te zorgen dat het dier niet opnieuw hoeft te verhuizen en permanent kan genieten van een fijn leven bij de nieuwe eigenaar. Gedurende de quarantaineperiode in onze opvang observeren we het gedrag en karakter van het dier nauwlettend, zodat we het beste advies kunnen geven over de juiste zorg.

Kort gezegd: uw diertje ontvangt opnieuw de beste zorg en een overvloed aan liefde!

Hoe gaat het in zijn werk?

Als eerste vult u onderstaand formulier in, u komt dan op de automatische wachtlijst. Wanneer er plaats is voor uw diertje nemen wij contact met u op. Wij controleren dit regelmatig en u kunt dus vrij snel reactie verwachten. 

 Bij ons verblijven ze gedurende twee weken in quarantaine om er zeker van te zijn dat ze geen gezondheidsproblemen hebben. Ook zorgen we ervoor dat ze worden gevaccineerd en gecastreerd als dat nodig is.

Als dit allemaal achter de rug is en de quarantaineperiode voorbij is, mogen ze op zoek naar een nieuw en liefdevol thuis. 

Let op: Momenteel is de wachtlijst voor het afstaan van konijnen erg lang. Wij nemen op dit moment geen nieuwe konijnen aan op de wachtlijst.  

(Met uitzondering van bejaarde konijnen, die worden in onze pensioen groep geplaatst.)

Tarieven opvang

Afstaan konijn€40
Afstaan cavia€30
Afstaan kleine knaagdieren€10

×

 

Hallo,

Stel gerust je vraag, we helpen je graag!

×