Wat doen wij?

Beestenboel Lian biedt een service aan mensen die niet langer voor hun dier kunnen zorgen, om welke reden dan ook. Als het niet meer lukt, staan wij voor u klaar. We nemen uw dier onder onze hoede, geven ze de benodigde vaccinaties en castreren indien nodig. Alles wat ze nodig hebben, krijgen ze van ons. Vervolgens helpen we hen bij het vinden van een warm nieuw thuis, met een lief soortgenootje. We zorgen ervoor dat elk dier weer een perfecte plek vindt!

We selecteren zorgvuldig nieuwe eigenaren en zorgen ervoor dat ze de juiste plek bieden voor hun nieuwe huisdier. We delen ook waardevol advies met hen, zodat ze de best mogelijke zorg kunnen bieden aan het dier. Ons doel is ervoor te zorgen dat het dier niet opnieuw hoeft te verhuizen en permanent kan genieten van een fijn leven bij de nieuwe eigenaar. Gedurende de quarantaineperiode in onze opvang observeren we het gedrag en karakter van het dier nauwlettend, zodat we het beste advies kunnen geven over de juiste zorg.

Kort gezegd: uw diertje ontvangt opnieuw de beste zorg en een overvloed aan liefde!

Hoe gaat het in zijn werk?

Allereerst neemt u contact met ons op via onderstaand formulier. Als alles in orde is, kunt u een afspraak maken om uw dier(en) bij ons af te staan. Bij ons worden de dieren gewogen en verblijven ze gedurende twee weken in quarantaine om er zeker van te zijn dat ze geen gezondheidsproblemen hebben. Ook zorgen we ervoor dat ze worden gevaccineerd en gecastreerd als dat nodig is.

Als dit allemaal achter de rug is en de quarantaineperiode voorbij is, mogen ze op zoek naar een nieuw en liefdevol thuis. In de meeste gevallen worden ze na de quarantaine overgeplaatst naar ons groepsverblijf, zodat ze niet de hele tijd in hun eentje hoeven te wachten. Dit is ook goed voor hun socialisatie!

Tarieven opvang

Afstaan konijn€40
Afstaan cavia€30
Afstaan kleine knaagdieren€10

×

 

Hallo,

Stel gerust je vraag, we helpen je graag!

×